Den automatiske blodtryksmåler til overarmen med manchet fra Omron er en perfekt enhed til at holde øje med dit helbred. Blodtryksmåleren giver brugerne behagelige og præcise blodtryksmålinger ved hjælp af Intellisense-teknologien. 3-linjedisplayet viser alle aflæsninger (systolisk, diastolisk, puls og.
Pris 910 kr.
Kategori: Helse - Sundhed & skønhed / Sundhed / Målere / Blodtryksmålere
Medivon PM-3 Blodtryksmåler Display: digital LCD-skærm 55 x 44 mm Display: systole, diastole, puls, dato, tid Måleprincip: oscillometrisk Måleområde: - Blodtryk: 0-299 mmHg - Puls: 40-199 slag / minut Nøjagtighed.
Pris 299 kr.
Kategori: Helse - Hjem og fritid Personlig Pleje Hygiene & Helbred
.
Pris 463 kr.
Kategori: Helse - Helbred|
.
Pris 72 kr.
Kategori: Helse - Isenkram & bolig|Køkkenartikler|Diverse køkken artikler
Fuldautomatisk blodtryks- og pulsmåler til håndleddet med innovativ Bluetooth overførsel af data. Du kan både overføre din data via Bluetooth eller USB kabel, til hhv. smartphone eller computer. Den gratis HealthManager software og app gør det let at overskue dine målinger.Blodtryksmåleren har Inflation.
Pris 499 kr.
Kategori: Lingeri - Blodtryksmålere
Blodtryksmåler, der sættes på overarmen, så du kan kontrollere dit eget blodtryk og holde styr på din sundhed. Måleren er udstyret med automatisk o... - TILBUD NU, pris kun 269,00 (før 329,00).
Pris 269 kr.
Kategori: Helse - Sundhed » Blodtryksmonitor
.
Pris 487 kr.
Kategori: Tilbehør til bærbar lyd - Bærbar teknologi/Sundhedsartikler|Elektronik
Batteri til iHealth Blodtryksmåler BP5 E5E45A / Typ PL052535, 3,7V, Li-Polymer.
Pris 115 kr.
Kategori: Elartikler - Leg&Børn; - Batterier - Batteriopladere|Leg&Børn; | Batterier | Batteriopladere
Beurer BC32 er en blodtryksmåler, som du kan bruge til, at måle puls og blodtryk med. Den kan måle en hvilken som helst forkert hjerterytmeforstyrrelse. Med Beurer BC32 kan du altid holde øje med krops tilstand og helbred. Med det apparat kan du nemt selv tage blodtryk og puls i eget hjem. Detaljer: Kan vi.
Pris 299 kr.
Kategori: Kampsport og fitness - SPORT OG WELLNESS Blodtryksmålere
.
Pris 459 kr.
Kategori: Anden personlig pleje - iPhone / iPhone 6 / 6S / Sundhed og fitness / Blood Pressure Monitor
Blodtryksmåler fra Beurer Denne fuldautomatiske blodtryks- og pulsmåler bruges på overarmen og er udstyret med en WHO indikator, som giver en grafisk visning af blodtryksværdierne. Hukommelse 2 x 60 målinger Signal ved forkert anvendelse Stor letlæselig skærm Den viser den gennemsnitlige værdi af alle lagrede.
Pris 399 kr.
Kategori: Anden personlig pleje - Bolig El-personlig pleje Kolesterol- & blodtryksmålere
Måler med automatisk oppumpning og måling til bekvem kontrol af blodtrykket derhjemme. Den er udstyret med en indikator, der viser øjeblikkelige testresultater, og gemmer op til 60 målinger til visning af udviklingen i blodtrykket over en længere periode..
Pris 229 kr.
Kategori: Anden personlig pleje - Elektronik Elektronik – tilbehør Kabler
Måler med automatisk oppumpning og måling til bekvem kontrol af blodtrykket derhjemme. Den er udstyret med en indikator, der viser øjeblikkelige testresultater, og gemmer op til 60 målinger til visning af udviklingen i blodtrykket over en længere periode. Måleren har et måleområde mellem 0 mmHg og 300 mmHg og.
Pris 209 kr.
Kategori: Anden personlig pleje - Husholdning Personligpleje Blodtryksmåler
Et helautomatisk apparat til overarmen, der måler blodtryk. Godkendt til gravide. Den viser både systolisk og diastolisk tryk samt puls. Begge blodtryksværdier vises sammenlignet med gennemsnittet. Blodtryksmåleren har et stort display, der er let at aflæse. Måleren har en patenteret hvileindikator, der viser.
Pris 779 kr.
Kategori: Anden personlig pleje - Mor-Graviditet-Kropspleje
Blodtryksmåler, trådløs, stor manchet (arm omkreds 22 - 36 cm), visningsartikler: systolisk, diastolisk, puls, dato, tid, arytmidetektion.
Pris 418 kr.
Kategori: Anden personlig pleje - Helbred
Med denne blodtryksmåler fra Beurer får du en blodtryksmåler der er nem at bruge. Man skal blot trykke på en knap for at komme igang og den egner sig derfor perfekt til hjemmebrug. Den har en stor oplyst LCD skærm som gør det nemt af aflæse resultatet..
Pris 299 kr.
Kategori: Anden personlig pleje - Blodtryksmålere
Fuldautomatisk blodtryks- og pulsmåling på overarmen. Målinger kan overvåges ved hjælp Beurer HealthManager app. - LCD med hvid baggrundsbelysning - 2 x 60 hukommelseszoner / Gennemsnitlig beregning - Gruppering af værdier med farvet skala - Arytmi-detektion: advarsel i tilfælde af eventuel forstyrrelse af.
Pris 599 kr.
Kategori: Anden personlig pleje - Skønhed Kropspleje Blodtryks- & pulsmålere
.
Pris 159 kr.
Kategori: Diverse - Personlig pleje - Blodtryksmåler
Hold øje med dit blodtryk uden at du behøver at tage til lægen. Med denne prof. digitale blodtrykmåler kan du sidde der hjemme og måle blodtrykket på overarmen helt som din læge ville gøre det. Enheden er udstyr... - TILBUD NU, pris kun 349,00 (før 495,00).
Pris 349 kr.
Kategori: Anden personlig pleje - Forbrugerelektronik » Sport og personlig pleje
V3