.
Pris 6550 kr.
Kategori: Badeværelsesindretning - Varemærker|Badekar|
Hjørnebadekaret med lys og musikSpabadet i dette specielle design, tilbyder masser af plads til afslapning. Nyd de afslappende massagebehandlinger og det indbyggede undervandslys der giver ekstra fornøjelse. Badekar bør installeres af en professionel blikkenslager. Skab en afslappende oase til.
Pris 14999 kr.
Kategori: Badeværelsesindretning - Isenkram Sanitet Sanitetsinstallationer Badekar
Badekar med god støtte og plads. Med bundprop. Mål: 45x76 cm, 35 liter.
Pris 199.95 kr.
Kategori: Baby Spisetid - 4679
Et ergonomisk badekar fra OKBaby, tilpasset de allermindste. Badekarret er udstyret med en integreret liggestøtte, støtte der sørger for at dit barn ikke glider ned, indbygget mikroindkapslet temperaturangivelse og en angivet maksimalhøjde for vandet. Lad badetid blive til sjov og behagelig oplevelse for både.
Pris 149 kr.
Kategori: Baby Pusle og Pleje - Babyudstyr-Badeværelset-Badekar & Baljer
Gustavsberg er med sine kvalitetsprodukter og sit fokus på miljø, kvalitet og fleksibilitet, den perfekte leverandør af alt til det skandinaviske badeværelse. Badekaret er fremstillet af en emajleret stålplade der, sammen med fødder i helstøbt aluminium, gør karet både solid og holdbar. De justerbare.
Pris 8441 kr.
Kategori: Badeværelsesindretning - VVS - Kar & Brus - Badekar & Spabade - Gustavsberg
Badekar uden benstativ. Mål: L. 1600 mm. B. 700 mm. Indvendig D. 420 mm..
Pris 3251 kr.
Kategori: Badeværelsesindretning - VVS - Kar & Brus - Badekar & Spabade - Gustavsberg styklister (indgår i pakker)
Badekar på stativ fra BabyTrold Nu bliver badningen endnu mere hyggelig. Dette hvide badekar fra BabyTrold er 100 cm langt, det har en anti-skrid måtte i bunden og bundprop. Du kan bruge badekaret med eller uden stativet. Badekaret leveres inklusiv et sammenklappeligt stativ, så du kan bade dit barn på en.
Pris 399.95 kr.
Kategori: Baby Spisetid - Børn Bad, pusle & pleje Bad
Baby-badekarret fra Mininor har et smukt designet og er også meget rart for barnet at være i. Badekarrets kurver får det til at virke rummeligt, faktisk formet sådan at mindre vandbehøves og du derfor kan spare lidt på vandet. Håndtaget er foret med silikone, det er derfor beklageligt for dig at.
Pris 199.95 kr.
Kategori: Baby Spisetid - Baby & Toddler
Badekar Stol / Hylde Med denne praktiske badekarsstol/fodskammel kan du anvende badekarret uden hjælp. Produktet fungerer både som en praktisk badekarsstol der kan hænges op, der hjælper dig med at komme op i badekarret, og som en praktisk fodskammel. Sel.
Pris 449 kr.
Kategori: Helse - Hjem og fritid Personlig Pleje Hygiene & Helbred
Leveres inklusive kromet bundventil, afløbsrør og med justerbare fødder. Mål: 1585 x 720 x 650 mm. Baddybde: 530 mm. Volume: 300 liter.
Pris 11327 kr.
Kategori: Badeværelsesindretning - Isenkram & bolig|Badeværelse|Badekar
Materiale: Sanitær akryl. Yderligere materiale: Hærdet glas, Rustfrit stål, Messing, Aluminium, Silikone. Vægt: 96 Montering: Skal monteres af kvalificeret elektriker Vægt kapacitet: 680 Produktfordele: Badeværelsespanel på 3 sider, Undervands LED lys, 6 mm hærdet glasplade, Afløbssystem med overst.
Pris 9299 kr.
Kategori: Badeværelsesindretning - Bathroom Bathtubs
Fortsæt med at bruge dit badekar selvstændigt og sikkert med denne overførselsbænk til badekarret fra RIDDER! Med denne højdejusterbare mobilitetshjælp med et generøst siddeområde på 70 x 41 cm (B x D) kan du nemt komme ind og ud af badekarret. Du skal blot placere det over kanten af badekarret, holde fast i.
Pris 917 kr.
Kategori: Havemøbler - Sundhed & skønhed / Sundhed / Bevægelighed og mobilitet / Møbler & armaturer til mobilitetsudstyr / Brusebænke & -stole
.
Pris 113 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj Legetøj Dukkehuse Lundby
Her får du et super fint sæt med bl.a. et badekar til din dukke.  Sættet indeholder bl.a. også en potte og en sutteflaske. Sættet er perfekt som gave til en, der....
Pris 129.95 kr.
Kategori: Legetøj -
Et badeværelse til at trives i! Lad familien Lundby tage et varmt bad i badekarret og tage den hyggelige badekåbe på bagefter. Det stilfulde badekar kan nemt anbringes frit i rummet eller langs en væg. I dette badeværelsessæt, udover badekar og badekåbe, indgår også et lille spejl og en badeand, der med.
Pris 179 kr.
Kategori: Legetøj - Børn Legetøj Dukker, figurer & tøjdyr Dukkehuse
Babymoov Aquanest Badekar med Varmelegeme er et innovativt og prisbelønnet babybadekar der kan holde badevandet varmt. Et varmelegeme aktiveres i mikroovn inden brug og giver en sikker varmekilde. Dette badekar er ergonomisk designet uden skarpe kanter og sikrer at du kan stå tæt på.
Pris 429 kr.
Kategori: Baby Pusle og Pleje - Toilet & badetilbehør
Bruser og sølvfarvet badekar fra Lundby. Piffer badeværelset op i dit dukkehus. Sættet indeholder også tre shampooflasker og to badeænder. Dukken og hunden på billede to medfølger ikke. Fra 3 år. Mål: skala 1:18 (del 100 centimeter (en meter) med 18 og du får 5,5 cm).
Pris 229 kr.
Kategori: Legetøj - Doll houses and accessories
.
Pris 25 kr.
Kategori: Kæledyr -
Den 14. desember 2009 inntraff et dødsfall i Solna. Telefonmeldingen til SOS gikk ut på at det lå en livløs mann i et badekar. Brannvesenet var relativt raskt på plass og fant den livløse mannen. De har sine lokaler i samme kvartal som åstedet var. Deretter ankom en legevaktbil, og til slutt....
Pris 28 kr.
Kategori: Bøger & blade - Books
V3