.
Pris 4002 kr.
Kategori: Badeværelsesindretning - Badeværelse
Denne håndvask, som er lavet af premium keramik, vil være en stilfuld tilføjelse til ethvert badeværelse eller toilet. Denne attraktive håndvask i keramik er ikke bare en praktisk vask til hverdagsbrug; den vil også pynte dit badeværelse. Det glaserede keramik og moderne og elegante design vil passe.
Pris 649 kr.
Kategori: Badeværelsesindretning - Isenkram Sanitet Sanitetsinstallationer Vaske Badeværelsesvaske
.
Pris 750 kr.
Kategori: Badeværelsesmøbler - VVS - Badeværelsesinventar - Baderumsmøbler - Gustavsberg (indgår i styklister)
Ifö Håndvask Data Montering: På væg Hanehul: Ja Overløb: Ja Mål: B 60 x D 58 x H 14 cm Farve: Hvid Materiale: Porcelæn.
Pris 2428 kr.
Kategori: Badeværelsesindretning - VVS - Vaske - Håndvaske - Ifö
Brug dette CORNWALL-blandingsbatteri med dobbelt-hane med spiralfjeder fra SCHÜTTE for at få et vidunderligt håndbrusebad og til at ordne rengøringen! Denne vandhane er lavet af messingmateriale og har en lang levetid. Denne hane er egnet til de fleste håndvaske, og den har et fleksibelt metaldesign med.
Pris 735 kr.
Kategori: Køkkenindretning - Isenkram / Sanitet / Sanitetsinstallationer / Vandhaner
Størrelse (B x D x H): 60.0 x 42.0 x 5.0 cm Montering: På bord/skab Hanehul: Ja Overløb: Ja Farve: Hvid (porcelæn) Overflade: Traditionel.
Pris 1281 kr.
Kategori: Badeværelsesindretning - Isenkram & bolig|Badeværelse|Håndvaske
Label Håndvask Hvid er et lille label, som man kan sy på hjemmelavede projekter. Labellet er en vaskeanvisning, som fortæller at projektet kun tåler håndvask. Man kan ved hjælpe af det fine label sikre sig, at projektet bliver vasket korrekt. Det lille.
Pris 7 kr.
Kategori: Kreativ leg - Håndarbejde
Super fin håndvask fra danske Tvilums Casa serie til køkkener og bryggerser. Håndvasken er lavet i rustfrit stål, så vasken kan holde i rigtig mange år. Håndvasken har et meget industrielt look, der dog alligevel passer ind i de fleste køkkener. Håndvasken er lavet sådan, at den ene halvdel har nogle riller,.
Pris 722 kr.
Kategori: Køkkenindretning - Køkken og bad // Køkkenvaske
En roterende tøj tørrestativ med falsning paraply funktion. Omfatter også tøj pløkker, bøjler, strygebræt, simulerede damp jeg....
Pris 149 kr.
Kategori: Legetøj - Husholdningslegetøj
Køb billig Gustavsberg Håndvask 40x50cm model 6321-99 Online her med Elvvs PRISMATCH samt hurtig levering, vare nr.: 691061000, ean nr.: 7391530048635.
Pris 1119 kr.
Kategori: Badeværelsesindretning - Udslagsvaske
VVS nr. 691061000.
Pris 1128 kr.
Kategori: Badeværelsesindretning - Byggemarked - VVS - Vaske - Håndvaske|Byggemarked | VVS | Vaske | Håndvaske
Med den perfekte størrelse til nyfødte og små børn, er dette bløde badesæde det perfekte underlag til barnets første bad. Med en blød frotté overflade og en polstret hvalfine til at beskytte barnets hoved passer den visuelt perfekt ind i badeværelset eller køkkenet og giver barnet en behagelig oplevelse. Net.
Pris 212 kr.
Kategori: Baby Spisetid - Baby og småbørn|Dreng/Pige
Ideel Standard Eurovit håndvask Denne hvide håndvask kommer i sig selv i hvert badeværelse. Den har en dybde på 465 millimeter og en diameter på 600 millimeter. Håndvasken har et hængende design med et afløbspunkt. Vasken har en skål med et hul i midten. Derudover er den forsynet med to drejelige taphuller.
Pris 459 kr.
Kategori: Badeværelsesindretning - interiør møbler bord vask|
Denne håndvask i keramik fra tectake tilbyder ikke kun et moderne design, den er også udstyret med eksklusiv og vedligeholdelsesvenlig keramik. Håndvasken bliver et blikfang i badeværelset med sit elegante og tidløse design. Med keramikhåndvasken vil du få glæde af baderitualerne i mange år. Forkæl dig selv,.
Pris 1175 kr.
Kategori: Diverse - tectake Hjemmeelektronik & Badeværelse Badeværelse Håndvask
Star Fish er et smart filter til håndvasken, der påsættes med sugekopper, og beskytter dit afløb for alverdens ting der ikke skal ned i dit afløb. Produceret i silikone. Kan gå i opvaskemaskinen. Størrelse: 15×14 cm..
Pris 19 kr.
Kategori: Diverse - Bolig KØKKENUDSTYR Outlet
Vandlås t/håndvask 1 1/4"x32 mm plast hvid. Orginalbeteckning 138.. Brand: Universal.
Pris 82 kr.
Kategori: Diverse -
Stenhåndvasken fra Muubs i materialet Riverstone er noget ud over det sædvanlige. Stenhåndvasken har et råt ydre med et glat og blankt indre. Stenvasken kan variere i både farve, form og....
Pris 1669.95 kr.
Kategori: Diverse -
Det bliver intet mindre end en leg at vaske hænder og børste tænder for BABY born med sin nye håndvask! Brug gummianden som prop, fyld vasken med vand og hør de magiske lyde, der kommer fra spejlet og kruset. Inkluderer: håndvask, spejl, lyd - og lyseffek.
Pris 379 kr.
Kategori: Diverse - Dukketilbehør
.
Pris 892 kr.
Kategori: Badeværelsesindretning - Badeværelse
V3