Toilettræneren er skridtet imod det voksne toilet. At lære noget nyt kan tage tid. BabyBjörn Toilet træneren gør det at gå på toilettet lidt nemmere. De bløde former gør det til et komfortabelt sted at sidde, den er nem at justere så den passer til ethvert toiletsæde. Når den først er tilpasset kan barnet.
Pris 299.95 kr.
Kategori: Baby Spisetid - 6952
Soft Close: En funktion der giver en langsom, forsigtig lukning af sæde samt låg. Passer til følgende toiletter: * Jika væghængt toilet.
Pris 499 kr.
Kategori: Badeværelsesindretning - VVS - Toiletter & Tilbehør - Toiletsæder - Jika
Babybjörns toiletsæde er det perfekte værktøj, når jeres barn vil lære at bruge det rigtige toilet. Sædet er ergonomisk udformet, og stabilt, så det føles sikkert og behageligt at sætte sig på. Desuden har det gummikant og en kant, der beskytter mod sprøjt. Anbefalet alder: Fra 2 år. Mål: 29 x 36 x 9 cm..
Pris 229 kr.
Kategori: Baby Pusle og Pleje - Babyudstyr-Badeværelset-Toiletsæder
Gustavsberg toiletsæde til børnetoilet uden låg i hvid. - Passer til børnetoilet model 305..
Pris 188 kr.
Kategori: Værktøj - VVS - Toiletter & Tilbehør - Toiletsæder - Gustavsberg
Dette klistermærke sættes på dit toiletsæde. Den forestiler zombiehænder der kommer op af en blodfyldt kumme! Detet klistermærker vil være perfekt til din rumdekoration, til mindste detajle, mår zombiernr.
Pris 12 kr.
Kategori: Udklædning & partytilbehør - Dekorationer
Toiletsæde Duraform Uni hvid m/Soft close.
Pris 475 kr.
Kategori: Badeværelsesindretning - Toiletsæder
Dette er et universelt toiletsæde med holdbart låg og ekstra kraftige hængsler, ideelt til familier, restauranter, indkøbscentre mv. MDF-låget og sædet er hårdt og stærkt. Sammen med hængslerne, der er fremstillet af ekstra kraftig og holdbar krom-zink-legering, er toiletsædet designet til langsigtet brug..
Pris 259 kr.
Kategori: Badeværelsesindretning - Isenkram / Sanitet / Dele til sanitære installationer / Toilet & bidet – tilbehør / Toilet- & bidetsæder
.
Pris 360 kr.
Kategori: Badeværelsesindretning - Isenkram & bolig|Badeværelse|Toiletter
.
Pris 390 kr.
Kategori: Badeværelsesindretning - Badeværelse|Toilet|Tilbehør til badeværelse
Køb billig TOILETSÆDE DURASTYLE M/SOFT CLOSE Online her med Elvvs PRISMATCH samt hurtig levering, vare nr.: 614724200, ean nr.: 4021534856549.
Pris 832 kr.
Kategori: Badeværelsesindretning - AO
.
Pris 209 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj Baby & Børn Pusle Badeværelset
Toiletsæde hvid plast. Velegnet til både..
Pris 338 kr.
Kategori: Tilbehør til både - Default Category Udstyr ombord Marinetoilet
Safety 1st Toiletsæde  er designet til at afhjælpe stress ved dit barns toilettræning. Sædet giver maksimal komfort så barnet opmunters til at bruge toilettet. Samtidig er det nemt at rengøre, nemt at montere og transportere og passer til de fleste standardtoiletter..
Pris 75 kr.
Kategori: Badeværelsesindretning - Toilet & badetilbehør
VVS nr. 615510000.
Pris 2414 kr.
Kategori: Badeværelsesindretning - Byggemarked - VVS - Toiletter, sæder og cisterner - Toiletsæder|Byggemarked | VVS | Toiletter, sæder og cisterner | Toiletsæder
.
Pris 198 kr.
Kategori: Baby Pusle og Pleje - Barnepleje/Toilettræner|Baby og børn
BABYBJÖRN toiletsæde Kan tilpasses dit toilet BABYBJÖRN toiletsædet gør det nemmere for dit barn selv at gå på toilettet. Sædet har en blød og bekvem form og samtidig fremmer det en korrekt holding. Før sædet anvendes første gang, indstiller du størrelsen, derefter kan barnet selv montere og afmontere sædet.
Pris 215 kr.
Kategori: Baby Spisetid - Baby og småbørn|Dreng/Pige
Træn dit barn i at gå på toilettet selv med dette smarte og praktiske toiletsæde med stige fra Baby Dan. Målene er standard-mål og passer til størstedelen af alle....
Pris 199.95 kr.
Kategori: Sengetøj -
Swift toilet stol: multifunktionel Denne Etac toiletstol er et meget nyttigt værktøj. Du kan ikke kun bruge toiletsædet som en toiletstol, men også som en toiletstol eller som en brusestol. Ideelt set kan du justere sædets højde fra 42 til 57 centimeter. Desuden har stolen aftagelige pude dele til sæde og.
Pris 2395.83 kr.
Kategori: Helse - sundhedssektor alt senior tilbehør bad og toilet toilet sæde|
Lav fis med dine toiletgæster, men sørg for at hav.
Pris 25 kr.
Kategori: Udklædning & partytilbehør - Hem|Sjovt grej
V3